Neness Signatures

Férfi parfüm 33 ml

Várható kézbesítés:
3.6.2024
Raktáron (>5 db)
Kód: N022
Márka: Neness
2 150 Ft
Kategória: FÉRFI PARFÜMÖK
Súly: 0.065 kg
Ihletett: Beckham
Egyfajta parfüm: FÉRFI PARFÜMÖK
Illat fajta: Orientális, Fás
Térfogat: 33 ml
vune_original: David Beckham Signature for Him
vune_cena: 12 700 Ft
vune_obrazek: https://www.neness.cz/user/documents/upload/original/Pouze original/N022.jpg
vune_baleni: 50 ml

 

 

Friss, fás illat, hagyományos üvegcsében zárt 33 ml-es kiszerelésben. Férfi illat magabiztos férfiak számára, akik szeretik az eleganciát és a luxust. Az édes mandarin és a vízgörögdinnye energikus frissessége végigkísér majd az egész nap során. Ez a luxus illat tartalmaz mandarint, vízgörögdinnyét, tengervizet, cédrust, jázmint, borókát, pacsulit és tölgyfát.

Fejillat
mandarin, vízgörögdinnye

Szívillat
cédrus, boróka

Alapillat
pacsuli

Űrtartalom: 33 ml

5
0x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
2
B Szerző | 24.5.2024
Nekem van még eredeti Beckham signature for him parfümöm, és ez kb 30-40%-ban ha hasonlít hozzá. A vonal az azonos, de telejsen más illat. Leszáradás után van némi halovány hasonlóság, a fej illat totál más. Összességében nem rossz illat önmagában, mert mint írtam a vonal azonos az eredetivel, de más illatokkal. Tartóssága rettentő gyenge, az eredeti is az, de ezt kettővel kell elosztani még. A kettes osztályzat nem azért mert rossz illat önmagában, hanem azért mert kb semmi köze az eredeti illathoz, csak nagyon minimálisan. Amúgy az is téves , hogy lehet még kapni, mert kb 6-7 éve már megszüntették a gyártását, néha ki lehet fogni használt piacon még, illetve tényleg van egy boltban hazánkban is, 50 ezer forintért utolsó darab.

A Neness parfümök minőségi női és férfi illatok, kedvező áron. Az ajánlatban megtalálható mini parfümöket kis méretük és az eredeti parfümtől megkülönböztethetetlen intenzív illatuk miatt mindenki szereti. A parfüm mérete ideális utazáshoz, nyaraláshoz, pénztárcába, egyszóval mindenhova, ahol ki kell hangsúlyozni személyiségét, vagy csak néhány óra elteltével újra „illatozni”. kell magát.