Fizetési módok

A következő fizetési módokat ajánljuk:

A megrendelt árut többféle módon is fizetheti. Fizetést kínálunk áru átvételekor (utánvéttel és személyes átvétellel), banki átutalással, online fizetési kapuval Comgate: VISA és Mastercard fizetési kártyával történő fizetés.

1. Fizetés az áru átvételekor (utánvéttel)

Ha a megrendelés során az áru átvételekor történő fizetést (utánvét) választja, a küldeményt a futár cég munkatársának, vagy a zásilkovnai kézbesítési pont munkatársának fizeti ki.

Fizetni csak készpénzzel lehet csomagküldő kiszállítási pontjain. A csomagküldő egyes fiókjaiban lehetőség van VISA és MasterCard bankkártyával is fizetni a rendelést.

A csomagküldő kézbesítési pontjáról bővebb információt itt talál.

 • Utánvétes fizetés (csomagküldő) - 900 Ft.
 • Csak akkor fizet a rendelésért, amikor azt a postástól megkapja.

2. Kártyás fizetés. A leggyorsabb módja az áruk fizetésének

Kártyás fizetés esetén a megrendelés teljesítését követően a fizetési átjáróhoz kerül, ahol fizetési felszólítást kap. A fizetési adatokat közvetlenül a szolgáltató oldalán lévő fizetési alkalmazásban adja meg, a számítógépről történő adatátvitelt titkosítási algoritmus biztosítja. A rendszer a következő adatok megadását kéri:

 • fizetési kártya száma
 • kártya lejárati dátuma
 • CVV2/CVC2 – az utolsó három számjegy előre nyomtatva a kártya aláírási sávjára

A Comgate fizetési átjárón MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron kártyákkal fizethet, kártyáján engedélyezni kell az internetes fizetést. Ha a fizetést elutasítják, forduljon bankjához.

Fizetési problémák esetén:

 1. ComGate Payments, a.s.
  Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové
  E-mail: platby-podpora@comgate.cz
  Tel: +420 228 224 267