Neness Home Aromadiffúzor Neness Day illatával

Aromadiffúzor Neness Day illatával

Várható kézbesítés:
1.7.2024
Raktáron (1 db)
Kód: D214
Márka: Neness
9 750 Ft
Kategória: Aromaterápia
Súly: 0.3 kg
Ihletett: Armani
Térfogat: 100 ml
vune_original: Armani My Way
vune_cena: 27 180 Ft
vune_obrazek: https://www.neness.cz/user/documents/upload/original/prazdné.jpg
vune_baleni: 30 ml
11399 neness home neness day aroma difuzer
Újdonság

Armani *My Way* márka inspirálta

A Neness Day aromadiffúzor kellemes módja annak, hogy illatosítsd belsőd. A virágos fás illat illik az egyik legnépszerűbb Neness Day illatunkhoz! Ez egy olyan nő illata, aki önmaga, készen áll arra, hogy kitágítsa látókörét és olyan új tapasztalatokat szerezzen, amelyek folyamatosan előre viszik. Ez az illat a világ minden tájáról származó összetevőket egyesíti. Az első ízben a calabriai édes citrusos bergamott és az egyiptomi narancsvirág íze lesz. Aztán szétárad a fehér virágok bódító illata. Fel fog ismerni az Indiában szedett mély és bódító jázmint és tuberózsát. Az érzéki következtetést a meleg cédrusfa, a fehér pézsma és a madagaszkári vanília hulláma hordozza. Összetétel: calabriai bergamott, afrikai narancsvirág, indiai jázmin, tuberózsa, fehér pézsma, madagaszkári vanília, virginiai boróka. Alakítsa otthonát szentélyté ezekkel a luxus tömjénrudakkal a Nenesstől!

Fej
Calabriai bergamott, afrikai narancsvirág

Szív
Indiai jázmin, tuberózsa

Alap
fehér pézsma, madagaszkári vanília, virginiai boróka

Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó. Ne egyen, ne vigye fel a bőrre és ne égesse meg. Ne öntse, a kiömlött olajok elszínezhetik az aljzatot.

Űrtartalom: 100 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Neness parfümök minőségi női és férfi illatok, kedvező áron. Az ajánlatban megtalálható mini parfümöket kis méretük és az eredeti parfümtől megkülönböztethetetlen intenzív illatuk miatt mindenki szereti. A parfüm mérete ideális utazáshoz, nyaraláshoz, pénztárcába, egyszóval mindenhova, ahol ki kell hangsúlyozni személyiségét, vagy csak néhány óra elteltével újra „illatozni”. kell magát.