365 Days for Women ÚJ parfüm nőknek 50 ml

Parfüm nőknek 50 ml

Várható kézbesítés:
6.10.2023
Raktáron (>5 db)
Kód: N365NWOMAN
Márka: 365 Days
17 750 Ft
Kategória: 365 DAYS PARFÜMÖK
Súly: 0.2 kg
365days for women NEW parfem s feromony pro zeny 50 ml
Tipp

Bemutatjuk Önnek a 365 Days női parfüm lágyabb változatát. Elegáns keleti illat virágos jegyekkel, amelyek kiemelik szépségét. Minden olyan nőnek készült, akiben van életöröm, szabadságra és boldogságra vágyik.

Természetes afrodiziákum, amely mágnesként vonzza a férfiakat! A feromonok erős hatást gyakorolnak az ellenkező nemre. Nagyon gyengédek, és finom hatással vannak a tudatalattira. Hihetetlen az erejük! A 365 Days használatával vonzóbbá válik a többi férfi szemében. Felébreszted a vágyukat, és fellobbantod szenvedélyüket. De nem csak ez! A feromonok javítják a kapcsolataidat másokkal, önbizalmat adnak, és merészebbé teszik a mindennapi vagy a szakmai életedet.

Tulajdonságok:

  • A 365 nap szexuális vonzerőt és önbizalmat kölcsönöz
  • mágnesként vonzza a férfiak tekintetét
  • keleti illat virágos jegyekkel, nappalra és estére egyaránt alkalmas
  • azoknak a nőknek, akiknek életük minden pillanata a kezükben van
  • legyen magabiztosabb és vonzóbb
  • vágyat ébreszt a férfiakban
  • vonzóbbá válsz a férfiak számára, de elkezded szexisebbnek is érezni magad
  • a férfiak szemében nyugodtnak, vonzónak és ellenállhatatlannak tűnsz

A tudósok bebizonyították, hogy a feromonoknak erős hatása van! A feromonok természetes anyagok, amelyeket szervezetünk választ ki. Az állatok kommunikációra használják őket. Az ellenkező neműek csalikjai, célja a vonzerő és a vonzalom növelése. A pekingi Kínai Tudományos Akadémia tudósai bebizonyították, hogy az ellenkező nem észlelése nagyrészt kemoszenzoros ingereken (szagláson és ízen) alapul. A természetes feromonokkal rendelkező hölgyek vonzóbbak az ellenkező nem számára! Szexibbnek, megbízhatóbbnak, kedvesebbnek és mindenekelőtt nőiesebbnek találják őket. A női feromonoknak köszönhetően a férfiak könnyebben ellazulhatnak választottjuk társaságában. Frissebbek és kipihentebbek, ezért készen állnak a cselekvésre!

Milyen illata van a 365 Days parfümnek?

A 365 Days illat összetétele elsősorban egy elegáns keleti illat, virágos jegyekkel. Már az elején elárasztja érzékeit a lédús ribizli és a friss, édes bergamott aromája. Pillanatokkal később a gyöngyvirág és a jázmin virágos illata kezd kibontakozni, ami a bevezetés után kezd dominálni. A fás jegyek merész kombinációja a vanília és a tonkabab édességével erősíti az illat nőiességét, és biztosítja annak tartósságát. Az illat bátor, határozott és magabiztos nők számára készült. Illatösszetétel Az ISO E SUPER molekulák keveréke fokozza a csábító hatást. Érzéki, feromon aurát teremt körülötted, a szag mellett - merészebben küldesz non-verbális jeleket, gyakrabban fogsz mosolyogni, csábítani, csábítani, vonzani!

Fej: bergamott, feketeribizli

Szív: jázmin, gyöngyvirág

Alap: cédrus, szantálfa, tonkabab, vanília

Illattípus: keleti, virágos

Új generációs feromonok

Két új generációs női feromon az ösztratetraenol és a kopulin.

Bebizonyosodott, hogy az előbbi a legerősebb információhordozó. Ez a nőiesség jele – vonzalom a férfiak számára. Egy férfi, aki ennek a feromonnak van kitéve, jobban védi a nőt, ugyanakkor nem tud ellenállni a szexuális vonzerejének.

A Kopulin pedig a nőiességet hangsúlyozza, és arra kényszeríti a férfiakat, hogy vonzó, nyugodt és aktív személyként értékeljenek. A feromonok nem csak a környezetedre, hanem rád is hatással vannak! Önbizalmat adnak, javítják a hangulatot, növelik a szexuális vonzerejét! Nézze meg, hogyan terjeszti el Ön körül a feromon, természetes aurát az ISO E SUPER molekulával! Meg fogja változtatni az életedet!

Űrtartalom: 50 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki: