365 Days Obsession Aromadiffúzor töltettel

Aromadiffúzor töltettel

Várható kézbesítés:
1.7.2024
Raktáron (3 db)
Kód: DOBSESSION
Márka: 365 Days
11 300 Ft
Kategória: Aromaterápia
Súly: 0.3 kg
11408 365 days obsession aroma difuzer
Újdonság

A 365 Days Obsession aromadiffúzor kellemes módja annak, hogy illatosítsa a belső teret. Csak lazítson a szobában, ahol a 365 Days Obsession töltetű aromadiffúzor lassan felszabadítja a levendula és a bors jegyeit. Alakítsa otthonát szentélyté ezekkel a luxus tömjénrudakkal a Nenesstől!

Fej
Bergamott, bors

Szív
szecsuáni bors, levendula, rózsaszín bors, vetiver, pacsuli, muskátli, elemi

Alap
Borostyán, cerd, labdanum

Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó. Ne egyen, ne vigye fel a bőrre és ne égesse meg. Ne öntse, a kiömlött olajok elszínezhetik az aljzatot.

Űrtartalom: 100 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Parfümök 365 nap!

Hihetetlenül? És mégis! Az illat valóban hat az érzékekre. Az illata nagyon finom és gyakorlatilag észrevehetetlen az ember számára. De ez nem jelenti azt, hogy ne működnének! Ellenkezőleg. Tudat alatt érzékelik őket, és nem is sejted, mennyi mindenre képesek! Befolyásolhatják a hangulatot, a hormontermelést, a szexuális izgalmat, a szenvedélyt és a vágyat.

Az első benyomás számít!

Érzékszerveinket elsősorban a szaglás serkenti. Ezek olyan illatok, amelyek uralják az érzékek világát. Nekik köszönhetően emlékei kiszíneződnek, és az aktuális érzések még intenzívebbé válnak. Valójában a szagok okolhatók azért, hogy egy újonnan megismert személy vonzó számunkra, vagy éppen ellenkezőleg, nem vonzó számunkra. Az erős illatokat csábítónak, de túlságosan elvonónak is érzékelhetjük. Másrészt ezek a finom illatok néha észrevehetetlenek lehetnek.

Azonban nem maga az illat csábít! Az illata csak háttér! A 365 Days parfüm innovatív formulája, amely az Iso E Super molekulát tartalmazza, amely a természetes feromonok aktivátora, és az érzéki illatot csak egy kellemes kiegészítővé teszi a csábító hatásához!

És ez a lényeg! A csábításról, a bájról és a kísértésről! Bízzon az új generáció – a 365 Days csodálatos férfi és női illatok, erejével gazdagítva! Nekik köszönhetően az első benyomásod mindig nagyszerű lesz, és sokáig az emlékezetedben marad!