365 Days for Men parfüm férfiaknak 50 ml

Parfüm férfiaknak 50 ml

Várható kézbesítés:
6.10.2023
Raktáron (>5 db)
Kód: N365MF
Márka: 365 Days
17 750 Ft
Kategória: 365 DAYS PARFÜMÖK
Súly: 0.1 kg
365days for men parfem s feromony pro muze 50 ml
Tipp

Természetes afrodiziákum, amely mágnesként vonzza a nőket! A feromonok erős hatást gyakorolnak az ellenkező nemre. Nagyon gyengédek, és finom hatással vannak a tudatalattira. Hihetetlen az erejük! A 365 Days használatával vonzóbbá válik a többi nő szemében. Felébreszted a vágyukat, és fellobbantod szenvedélyüket. De nem csak ez! A feromonok javítják a kapcsolataidat másokkal, önbizalmat adnak, és merészebbé teszik a mindennapi vagy a szakmai életedet.

Kíváncsi vagy, hogy egyes férfiak miért alakítanak ki könnyen szoros kapcsolatot nőkkel?

A válasz meglepően egyszerű! Feromonjaik hatással vannak a női tudatalattira, vonzóbbá, jóképűbbé és férfiasabbá téve őket a nők szemében. Ez a bőrödből az ISO E SUPER molekulának köszönhetően kivont finom illatnak köszönhető, amely tudat alatt azt mondja a női agynak, hogy „ez a srác a tökéletes partner” – csak biológia!

Hogyan működik? Hogyan érzékeli az agy a feromonokat?

Minden nő - férfi is :) képes megragadni a feromonokat, amelyek impulzusokat adnak a hipotalamusznak az agyban. Ez egy természetes, kémiai folyamat, és egyikünk sem tud ellenállni neki. Ezért olyan hatékonyak a 365 Days feromon parfümök – tudat alatt és közvetlenül az agyra hatnak –, ezt nem lehet megállítani.

Tulajdonságok:

  • A 365 nap szexuális vonzerőt és önbizalmat kölcsönöz

  • vonzza a nők tekintetét, mint egy filmsztár

     

  • önbizalmat és biztonságérzetet kelt

  • egyetlen nő sem tud ellenállni a varázsodnak!

A tudósok bebizonyították, hogy a feromonoknak erős hatása van! A feromonokat a legtöbb élő szervezet választja ki – ezek természetes anyagok. Az állatvilágban kommunikatív szerepet töltenek be – mondhatjuk természetes csalinak. Pekingi (Kínai Tudományos Akadémia) tudósok bebizonyították, hogy az ellenkező nemről alkotott felfogásunk kemoszenzoros ingereken (szaglás és ízlelés) alapul. A több feromont termelő férfiak ezért vonzóbbak a női nem számára! Gyakrabban érdeklődnek irántuk és szexelnek velük!

Milyen illata van a 365 Days parfümnek?

A közvetlen környezetedben 100%-ban van legalább egy olyan férfi, aki nagyon népszerű a nők körében, és nem tűnik ki semmi különösből. Gondolj egy pillanatra: csinál valami különlegeset, ami miatt a nők vonzódnak hozzá? Pontosan! Ez egy férfi, akit a természet megajándékozott „azzal a valamivel” – feromonjai hatással vannak a nők tudatalattijára. Most Ön is elérheti ugyanazt a hatást a 365 napnak köszönhetően. Egy illat ISO E SUPER molekulák keverékével, amelyek kiemelik természetes feromon auráját! Olyan férfiaknak készült, akik izgalmat és vágyat akarnak kelteni a nőkben...

Fej: feketeribizli, alma, ananász, bergamott

Szív: rózsa, jázmin, pacsuli, nyírfa

Alap: pézsma, vanília, borostyán

Illattípus: gyümölcsös-virágos

Új generációs feromonok

A 365 Days egy olyan parfüm, amelynek összetétele teljes biztonságot garantál. Az érzékszervekre ható csábító illat mellett a parfümben megtalálod az ISO E SUPER molekulát, amelyről elmondható, hogy a természetes feromonjaid aktivátora - például az androstadienont a férfiak természetes módon választják ki erős izgalom során, és ez okozza az aktiválást. vágy a nőkben.

Hatását fokozza az androsztenol, amely befolyásolja a kapcsolatteremtést - jó egészséget és jó közérzetet jelez, valamint az androsztenon - tiszteletet ébreszt, növeli a férfiak vonzerejét, de csökkenti a nők szorongását is, aminek köszönhetően teljes légkört teremt. biztonság.

Űrtartalom: 50 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki: