365 Days for Men parfüm férfiaknak 50 ml

Parfüm férfiaknak 50 ml

Várható kézbesítés:
22.4.2024
Raktáron (>5 db)
Kód: N365MF
Márka: 365 Days
17 750 Ft –20 % 14 200 Ft
Kategória: 365 DAYS PARFÜMÖK
Súly: 0.1 kg
365days for men parfem s feromony pro muze 50 ml
Akció Tipp
17 750 Ft –20 %

Természetes afrodiziákum, amely mágnesként vonzza a nőket! A feromonok erős hatást gyakorolnak az ellenkező nemre. Nagyon gyengédek, és finom hatással vannak a tudatalattira. Hihetetlen az erejük! A 365 Days használatával vonzóbbá válik a többi nő szemében. Felébreszted a vágyukat, és fellobbantod szenvedélyüket. De nem csak ez! A feromonok javítják a kapcsolataidat másokkal, önbizalmat adnak, és merészebbé teszik a mindennapi vagy a szakmai életedet.

Kíváncsi vagy, hogy egyes férfiak miért alakítanak ki könnyen szoros kapcsolatot nőkkel?

A válasz meglepően egyszerű! Feromonjaik hatással vannak a női tudatalattira, vonzóbbá, jóképűbbé és férfiasabbá téve őket a nők szemében. Ez a bőrödből az ISO E SUPER molekulának köszönhetően kivont finom illatnak köszönhető, amely tudat alatt azt mondja a női agynak, hogy „ez a srác a tökéletes partner” – csak biológia!

Hogyan működik? Hogyan érzékeli az agy a feromonokat?

Minden nő - férfi is :) képes megragadni a feromonokat, amelyek impulzusokat adnak a hipotalamusznak az agyban. Ez egy természetes, kémiai folyamat, és egyikünk sem tud ellenállni neki. Ezért olyan hatékonyak a 365 Days feromon parfümök – tudat alatt és közvetlenül az agyra hatnak –, ezt nem lehet megállítani.

Tulajdonságok:

  • A 365 nap szexuális vonzerőt és önbizalmat kölcsönöz

  • vonzza a nők tekintetét, mint egy filmsztár

  • önbizalmat és biztonságérzetet kelt

  • egyetlen nő sem tud ellenállni a varázsodnak!

A tudósok bebizonyították, hogy a feromonoknak erős hatása van! A feromonokat a legtöbb élő szervezet választja ki – ezek természetes anyagok. Az állatvilágban kommunikatív szerepet töltenek be – mondhatjuk természetes csalinak. Pekingi (Kínai Tudományos Akadémia) tudósok bebizonyították, hogy az ellenkező nemről alkotott felfogásunk kemoszenzoros ingereken (szaglás és ízlelés) alapul. A több feromont termelő férfiak ezért vonzóbbak a női nem számára! Gyakrabban érdeklődnek irántuk és szexelnek velük!

Milyen illata van a 365 Days parfümnek?

A közvetlen környezetedben 100%-ban van legalább egy olyan férfi, aki nagyon népszerű a nők körében, és nem tűnik ki semmi különösből. Gondolj egy pillanatra: csinál valami különlegeset, ami miatt a nők vonzódnak hozzá? Pontosan! Ez egy férfi, akit a természet megajándékozott „azzal a valamivel” – feromonjai hatással vannak a nők tudatalattijára. Most Ön is elérheti ugyanazt a hatást a 365 napnak köszönhetően. Egy illat ISO E SUPER molekulák keverékével, amelyek kiemelik természetes feromon auráját! Olyan férfiaknak készült, akik izgalmat és vágyat akarnak kelteni a nőkben...

Fej: feketeribizli, alma, ananász, bergamott

Szív: rózsa, jázmin, pacsuli, nyírfa

Alap: pézsma, vanília, borostyán

Illattípus: gyümölcsös-virágos

Új generációs feromonok

A 365 Days egy olyan parfüm, amelynek összetétele teljes biztonságot garantál. Az érzékszervekre ható csábító illat mellett a parfümben megtalálod az ISO E SUPER molekulát, amelyről elmondható, hogy a természetes feromonjaid aktivátora - például az androstadienont a férfiak természetes módon választják ki erős izgalom során, és ez okozza az aktiválást. vágy a nőkben.

Hatását fokozza az androsztenol, amely befolyásolja a kapcsolatteremtést - jó egészséget és jó közérzetet jelez, valamint az androsztenon - tiszteletet ébreszt, növeli a férfiak vonzerejét, de csökkenti a nők szorongását is, aminek köszönhetően teljes légkört teremt. biztonság.

Űrtartalom: 50 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Parfümök 365 nap!

Hihetetlenül? És mégis! Az illat valóban hat az érzékekre. Az illata nagyon finom és gyakorlatilag észrevehetetlen az ember számára. De ez nem jelenti azt, hogy ne működnének! Ellenkezőleg. Tudat alatt érzékelik őket, és nem is sejted, mennyi mindenre képesek! Befolyásolhatják a hangulatot, a hormontermelést, a szexuális izgalmat, a szenvedélyt és a vágyat.

Az első benyomás számít!

Érzékszerveinket elsősorban a szaglás serkenti. Ezek olyan illatok, amelyek uralják az érzékek világát. Nekik köszönhetően emlékei kiszíneződnek, és az aktuális érzések még intenzívebbé válnak. Valójában a szagok okolhatók azért, hogy egy újonnan megismert személy vonzó számunkra, vagy éppen ellenkezőleg, nem vonzó számunkra. Az erős illatokat csábítónak, de túlságosan elvonónak is érzékelhetjük. Másrészt ezek a finom illatok néha észrevehetetlenek lehetnek.

Azonban nem maga az illat csábít! Az illata csak háttér! A 365 Days parfüm innovatív formulája, amely az Iso E Super molekulát tartalmazza, amely a természetes feromonok aktivátora, és az érzéki illatot csak egy kellemes kiegészítővé teszi a csábító hatásához!

És ez a lényeg! A csábításról, a bájról és a kísértésről! Bízzon az új generáció – a 365 Days csodálatos férfi és női illatok, erejével gazdagítva! Nekik köszönhetően az első benyomásod mindig nagyszerű lesz, és sokáig az emlékezetedben marad!