Neness Orange & Chocolate Candle 100% szója gyertya narancs és csokoládé illattal

100% szójagyertya narancs és csokoládé aromával

Várható kézbesítés:
1.7.2024
Raktáron (5 db)
Kód: S002
Márka: Neness
4 700 Ft
Kategória: LAKÁSI ÉS AUTÓ ILLATOK
Súly: 1 kg
11826 neness orange chocolate candle 100 szoja gyertya narancs es csokolade illattal
Újdonság Tipp

Neness® kandírozott narancs és narancs; Csokoládé - ​​illatos gyertyanarancs és csokoládé illatával. Fedezze fel az édes dekadencia varázsát a "Candied Orange & Chocolate" illatos gyertyánkkal. Ez a kifinomult illatkompozíció igazi lakoma az érzékszerveknek, a kandírozott narancs édességét a csokoládé mély, bársonyos jegyével ötvözi.

Minden alkalommal, amikor meggyújtja ezt a gyertyát, környezete fényűző és gazdag illattal lesz tele. A legfinomabb csokoládéval borított édes, lédús narancsok illata elegáns nappalikba kalauzol, ahol lustán telik az idő, és minden pillanat tele van örömmel.

Gyertyáink a legjobb minőségű szójaviaszból készülnek, biztosítva a hosszú távú és környezetbarát égést. A természetes pamut kanócok használata garantálja az egyenletes égést, aminek köszönhetően az illat finoman és harmonikusan terjed.

A "Candied Orange & Chocolate" gyertya tökéletes módja annak, hogy egy csipetnyi luxust adjon mindennapi életéhez. Mély, felejthetetlen aromája elegancia és kifinomult hangulatot teremt otthonában.

Ajándékozd meg magad vagy szeretteidet egy egyedi ajándékkal – minden nap záruljon egy kis édességgel és kifinomultsággal a "Candied Orange & Chocolate" gyertyánkkal. Vezesd át magad egy olyan világba, ahol minden részletnek megvan a maga jelentése, és egy pillanatnyi pihenés egyedülálló rituálé válik.

További információ a Neness® illatosított gyertyákról

A Neness gyertya egyedülálló ajánlat azok számára, akik varázslatos hangulatot szeretnének varázsolni otthonukban, miközben óvják a környezetet.

A 100% szójaviaszból készült gyertya egyedülálló tulajdonságaival tűnik ki.

A szójaviasz, amelyből a gyertya készül, biológiailag lebomló és nem mérgező anyag, így környezetbarát és vegánbarát is. Fontos, hogy nem tartalmaz szintetikus adalékanyagokat, ami garantálja a tiszta lángot és a toxinok kibocsátását. Ezenkívül, ellentétben paraffinos társaival, a szójaviasz alacsonyabb hőmérsékleten ég, így biztonságos és kíméletes a környezethez.

A Neness nemcsak a vegán életmód híveinek kiváló választás, hanem azok számára is, akik értékelik a termelés etikus megközelítését. A gyártási folyamat során nem használnak állati termékeket, és nem végeznek állatkísérleteket, ami az állatjólét iránti aggodalmat bizonyítja.

A Neness szójagyertyák legnagyobb előnye a hatékonyságuk. Akár 50%-kal tovább égnek, mint az azonos súlyú paraffin gyertyák, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig élvezheti gyönyörű fényét. Ezenkívül 100%-ban természetes anyagokból készült, méhviasz és szójaviasz keverékébe mártott kanóccal vannak felszerelve, ami még jobban kiemeli ökológiai jellegüket.

Az optimális égési feltételek megőrzése érdekében a Neness gyertyát körülbelül 3-4 órán keresztül ajánljuk, amíg a teljes viaszlap egyenletesen el nem olvad az üveg széléig. Ennek köszönhetően elkerülheti a gyertya "alagútját", és a láng egyenletes és stabil lesz. Minden további gyújtás előtt érdemes levágni a kanóc elszenesedett részét, hogy elkerüljük a túlzott koromlerakódást.

Egyébként a gyertya csomagolása is ökológiai előny - mind a doboz, mind a címke FSC MIX tanúsítvánnyal rendelkező papírból készült, ami a fenntarthatóság iránti törődést bizonyítja. erdészeti erőforrásokkal való gazdálkodás.

A Neness gyertya nemcsak fényforrás és gyönyörű illat, hanem a környezet és az állatok jóléte iránti törődés kifejezése is.

Súly: 180 g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Neness parfümök minőségi női és férfi illatok, kedvező áron. Az ajánlatban megtalálható mini parfümöket kis méretük és az eredeti parfümtől megkülönböztethetetlen intenzív illatuk miatt mindenki szereti. A parfüm mérete ideális utazáshoz, nyaraláshoz, pénztárcába, egyszóval mindenhova, ahol ki kell hangsúlyozni személyiségét, vagy csak néhány óra elteltével újra „illatozni”. kell magát.