365 Days Venus Roll-on Perfume roll-on női parfüm 10 ml

365days roll-on női parfüm 10 ml

Várható kézbesítés:
29.5.2024
Raktáron (>5 db)
Kód: N365R-VENUS
Márka: 365 Days
8 100 Ft
Kategória: 365 DAYS PARFÜMÖK
Súly: 0.1 kg

A 365 Days görgő használatával vonzóbbá válik a körülötte lévők számára. A nőiességet minden nap ünneplik!! A Roll-On 365 Days Venus egy kivételes illat – egy parfüm-esszencia, amely a legmagasabb szintre emeli önbizalmát. Az ISO E SUPER innovatív molekula mindent, ami benned a legjobb, „ragyogni kezd” kívülről.

Új szaglási élményekben gazdag, klasszikus és avantgárd, tele paradoxonokkal. A 365 Days Venus in Roll-On parfüm nőies esszenciájának illatos kompozíciója virágos és borostyán akkordokkal varázsol el a citrusfélék és az ízletes madagaszkári vanília ölelésében, mindezt az ISO E SUPER molekula "felerősíti", melynek köszönhetően az aura még többet nyer!

Tulajdonságok:

  • virágos-borostyán illatkompozíció, bármilyen alkalomra ideális
  • nem tartalmaz alkoholt!
  • parfüm esszencia
  • az ISO E SUPER molekulával, amely kiemeli természetes auráját

Milyen illata van a 365 Days parfümnek?

A calabriai bergamott, a neroli és az ámbra kerül előtérbe a kompozícióban, melynek aromája rendkívüli melegséget kölcsönöz az egésznek. Ezután édes mandarint, narancsvirágot és benzoint adnak hozzájuk. A bőrön legtovább tartó illat alapját a finom körte, a jázmin, a madagaszkári ínyenc vanília és a pézsma jegyei uralják.

✓ Fej: körte, mandarin, calabriai bergamott
✓ Szívillat: neroli, narancsvirág, jázmin sambac abszolút
✓ Alap: ámbra, benzoin, madagaszkári vanília, fehér pézsma
✓ Illattípus: virágos-gyümölcsös

Űrtartalom: 10 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Parfümök 365 nap!

Hihetetlenül? És mégis! Az illat valóban hat az érzékekre. Az illata nagyon finom és gyakorlatilag észrevehetetlen az ember számára. De ez nem jelenti azt, hogy ne működnének! Ellenkezőleg. Tudat alatt érzékelik őket, és nem is sejted, mennyi mindenre képesek! Befolyásolhatják a hangulatot, a hormontermelést, a szexuális izgalmat, a szenvedélyt és a vágyat.

Az első benyomás számít!

Érzékszerveinket elsősorban a szaglás serkenti. Ezek olyan illatok, amelyek uralják az érzékek világát. Nekik köszönhetően emlékei kiszíneződnek, és az aktuális érzések még intenzívebbé válnak. Valójában a szagok okolhatók azért, hogy egy újonnan megismert személy vonzó számunkra, vagy éppen ellenkezőleg, nem vonzó számunkra. Az erős illatokat csábítónak, de túlságosan elvonónak is érzékelhetjük. Másrészt ezek a finom illatok néha észrevehetetlenek lehetnek.

Azonban nem maga az illat csábít! Az illata csak háttér! A 365 Days parfüm innovatív formulája, amely az Iso E Super molekulát tartalmazza, amely a természetes feromonok aktivátora, és az érzéki illatot csak egy kellemes kiegészítővé teszi a csábító hatásához!

És ez a lényeg! A csábításról, a bájról és a kísértésről! Bízzon az új generáció – a 365 Days csodálatos férfi és női illatok, erejével gazdagítva! Nekik köszönhetően az első benyomásod mindig nagyszerű lesz, és sokáig az emlékezetedben marad!