Neness Xmas Tea Candle 100% karácsonyi tea illatú szója gyertya

100% szójagyertya a karácsonyi tea illatával

Várható kézbesítés:
3.6.2024
Raktáron (>5 db)
Kód: S003
Márka: Neness
4 700 Ft
Kategória: LAKÁSI ÉS AUTÓ ILLATOK
Súly: 1 kg
11829 neness xmas tea candle 100 karacsonyi tea illatu szoja gyertya
Újdonság Tipp

Neness® Xmas Tea - illatos gyertyakarácsony illatával, téli teaval. Merüljön el a karácsony varázslatos hangulatában a "Xmas Tea" illatos gyertyánkkal. Ez az egyedi gyertya ötvözi a hagyományos karácsonyi tea melegét a téli fűszerek gazdagságával, és békével és örömmel teli légkört teremt.

Amint meggyújtja ezt a gyertyát, otthona megtelik egy megnyugtató illattal, amely a karácsonyi asztal körüli családi összejövetelekre emlékezteti. Ennek a gyertyának az illata édes gyümölcsök, például aszalt szilva vagy narancs harmonikus kombinációja a fahéj, a szegfűszeg és egy csipet gyömbér meleg jegyeivel. Mindezt kiegészíti a frissen főzött tea finom kiejtése, amely az otthon melegét és biztonságát kelti.

A környezetvédelem szem előtt tartásával készült "Xmas Tea" gyertyánk természetes szójaviaszból készül, amely tiszta és hosszan tartó égést biztosít. Az ökológiai pamutkanóc garantálja a hő egyenletes eloszlását, és lehetővé teszi az illat teljes felszabadulását, amely ünnepi hangulatba borítja otthonát.

A "Xmas Tea" gyertya tökéletes módja annak, hogy egyedi hangulatot teremtsen ezeken a különleges napokon. Legyen szó ünnepi készülődésről, csendes estékről könyvolvasással vagy szeretteivel töltött pillanatokról – ez az illat minden pillanatnak egyedi karaktert ad.

Telje meg otthona minden sarkát olyan illat, amely melegségre és közelségre emlékeztet. A „Xmas Tea” több, mint egy gyertya – ez a tökéletes karácsonyi emlékek receptje.

További információ a Neness® illatosított gyertyákról

A Neness gyertya egyedülálló ajánlat azok számára, akik varázslatos hangulatot szeretnének varázsolni otthonukban, miközben óvják a környezetet.

A 100% szójaviaszból készült gyertya egyedülálló tulajdonságaival tűnik ki.

A szójaviasz, amelyből a gyertya készül, biológiailag lebomló és nem mérgező anyag, így környezetbarát és vegánbarát is. Fontos, hogy nem tartalmaz szintetikus adalékanyagokat, ami garantálja a tiszta lángot és a toxinok kibocsátását. Ezenkívül, ellentétben paraffinos társaival, a szójaviasz alacsonyabb hőmérsékleten ég, így biztonságos és kíméletes a környezethez.

A Neness nemcsak a vegán életmód híveinek kiváló választás, hanem azok számára is, akik értékelik a termelés etikus megközelítését. A gyártási folyamat során nem használnak állati termékeket, és nem végeznek állatkísérleteket, ami az állatjólét iránti aggodalmat bizonyítja.

A Neness szójagyertyák legnagyobb előnye a hatékonyságuk. Akár 50%-kal tovább égnek, mint az azonos súlyú paraffin gyertyák, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig élvezheti gyönyörű fényét. Ezenkívül 100%-ban természetes anyagokból készült, méhviasz és szójaviasz keverékébe mártott kanóccal vannak felszerelve, ami még jobban kiemeli ökológiai jellegüket.

Az optimális égési feltételek megőrzése érdekében a Neness gyertyát körülbelül 3-4 órán keresztül ajánljuk, amíg a teljes viaszlap egyenletesen el nem olvad az üveg széléig. Ennek köszönhetően elkerülheti a gyertya "alagútját", és a láng egyenletes és stabil lesz. Minden további gyújtás előtt érdemes levágni a kanóc elszenesedett részét, hogy elkerüljük a túlzott koromlerakódást.

Egyébként a gyertya csomagolása is ökológiai előny - mind a doboz, mind a címke FSC MIX tanúsítvánnyal rendelkező papírból készült, ami a fenntarthatóság iránti törődést bizonyítja. erdészeti erőforrásokkal való gazdálkodás.

A Neness gyertya nemcsak fényforrás és gyönyörű illat, hanem a környezet és az állatok jóléte iránti törődés kifejezése is.

Súly: 180 g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Neness parfümök minőségi női és férfi illatok, kedvező áron. Az ajánlatban megtalálható mini parfümöket kis méretük és az eredeti parfümtől megkülönböztethetetlen intenzív illatuk miatt mindenki szereti. A parfüm mérete ideális utazáshoz, nyaraláshoz, pénztárcába, egyszóval mindenhova, ahol ki kell hangsúlyozni személyiségét, vagy csak néhány óra elteltével újra „illatozni”. kell magát.