Di Angelo Cosmetics No1 Lash Serum

Szempilla-hosszabító szérum

Várható kézbesítés:
25.7.2024
Raktáron (>5 db)
Kód: DIA3535
Márka: Di Angelo
29 000 Ft
Kategória: Szérum szempillára és szemöldökre
Súly: 0.027 kg

Végtelenül hosszú, csábos tekintetét kiemelő szempillára vágyik? Egyszerű a megoldás. A Di Angelo Cosmetics No1. növekedési szérum rendszeres használat esetén akár hihetetlen 7 mm-rel is meghosszabbítja szempilláját. A szérum vízbázisú, és a növekedésen kívül támogatja a szempilla térfogatát is, s egyben kiemeli a legrövidebb, majdnem láthatatlan pillákat is.

Tulajdonságai:

 • a hosszabbító hatás már az 1. havi használat után észrevehető
 • 4 havi használat során akár az eredeti hosszúság 2-szeresére is meghosszabbítja a szempillát
 • egészében erősíti és teszi rugalmasabbá a szempillát
 • segíti a finom, első látásra nem is látható pillák sötétítését
 • csábító térfogatot és fényt ad a szempillának

Összetétele:

 • nanopeptid-keverék – a tövektől táplálja a szempillát, erősítve annak növekedését
 • arginin – gyorsítja a szempilla növekedését
 • jujuba-kivonat – intenzív módon hidratálja a szempillát annak teljes hosszúságában
 • hidrolizált selyem – rugalmasságot és csillogást kölcsönöz a szempillának
 • keratin – kiszáradás ellen védi a szempillát
 • kollagén – növeli a szempilla szilárdságát és rugalmasságát

Alkalmazása:
Az applikátoron lévő fölösleges folyadékot alaposan húzza le az edény peremén. Kis mennyiségű szérumot hordjon fel közvetlenül felső és alsó szempillái gyökeréhez (a szempillákat ne kenje be a szérummal, annak magukra a pillákra nincs hatása). Hagyja megközelítőleg 2 percig felszívódni. Használja reggel és este sminktől megtisztított és lemosott szemhéjára.

A szempilla ciklusosan nő, és ez a ciklus a szérum használatával a gyorsabb és jelentősebb növekedés miatt lerövidülhet, így olyan érzése lehet, mintha a szempillái hullanának. Azonban csak természetes változás megy végbe.

Figyelmeztetés:
A túl sok szérum allergiás reakciót válthat ki, valamint a szem kipirosodását és égését okozhatja. Amennyiben a termék szembe jut, azonnal öblítse ki vízzel. A szem kipirosodása és égése esetén pár napig ne használja a terméket.

Űrtartalom: 6 ml

Gyakran Ismételt Kérdések:

1. Tartalmaz a szérum káros hormonokat?
 No.1 Lash egy természetes összetevőkön alapuló szempillanövesztő szérum. Ezért akár 4
hónapig is eltart, mire a szempillák a maximális hosszukra nőnek.
2. A No.1 Lash szérum alkalmas terhes és szoptató nők számára?
Igen. Mivel természetes bázisú és nem tartalmaz veszélyes hormonokat, terhes és szoptatós nők is használhatják. Családtagjainkon, barátainkon és gyermekeiken ellenőriztük a szérum biztonságosságát.
3. Milyen elven működik a szérum?
No.1 A szempilla szérum a szempillák gyökereinek tápláléka. Energiával és tápanyagokkal látja el őket, így az algák gyorsabban szaporodnak és kismértékben növelik térfogatukat. Főleg a szérumnak köszönhetően hosszabbodik meg élettartama és növekedési szakasza. Ezután sokkal tovább tart, amíg a szempilla kihullik, és fokozatosan meghosszabbodik, megerősödik és sötétedik.
4. Mennyi ideig tart nekem egy csomag szérum?
Egy csomag No.1 szempillaszérum általában 5-6 hónapig elegendő napi használat mellett.
5. Mi történik, ha abbahagyom a szérum használatát?
Ha abbahagyja a szérum használatát, az újonnan szerzett szempillák fokozatosan természetes módon kihullanak. Azok, amelyek ekkor kezdenek el növekedni, ugyanolyan hosszúak és ugyanolyan hosszúak és megjelenésűek lesznek, mint a szérum rendszeres
felhasználása előtti szempillák, mert nem kapják meg azt a táplálékot, amit a szérum adott nekik. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy egy másik csomag No.1 Lash szérumot csak karbantartásként használjon.
6. Használhatom a szérumot műszempillákkal?
Bizonyára igen. Számos partner szalonunk foglalkozik szempilla ragasztással, és No.1 Lash szérumunkat megfelelő szempillaregenerálóként árulja ügyfeleinek.
7. A No.1 Lash szérum csíp a szemében?
Nem csíp. A szemkörnyék könnyezése vagy vörössége a prosztaglandin növekedési hormon jelenlétét jelzi a szérumban. Számos negatív hatása van, ezért kozmetikai felhasználása szigorúan tilos. No.1 Lash szérumunk nem tartalmaz tiltott anyagokat, így hormonokat sem.
8. Miért van a szérumnak habos applikátora?
Szerintünk a mi applikátorunk a legjobb, mert felszívja a megfelelő mennyiségű szérumot. Egy mártás elegendő mindkét szem alsó és felső szempillavonalára. Az egyszerű felvitelnek köszönhetően applikátorunk nagyon praktikus még azok számára is, akik szemüveg nélkül nem látnak.
9. Mennyi szérumot tartalmaz egy csomag No.1 Lash?
Egy csomag szérum 6 ml térfogatú, és napi használat mellett 5-6 hónapig elegendő.
10 . Milyen gyorsan nő a szérum a szempilláim?
Körülbelül 1 millimétert havonta. Összességében 4-7 millimétert nőnek.
11. Rendszeresen kell használnom a No.1 Lash-t?
Igen. Fontos a rendszeresség. A megfelelő táplálkozás nélkül még a virágok sem nőnek olyan szépen, mint vele. A szérum táplálja a szempillákat, támogatja növekedésüket és erősíti őket. Javasoljuk, hogy a szérum első csomagját naponta kétszer vigye fel – reggel és este a száraz, sminkmentes szempillavonalakra. A következő csomagot csak naponta egyszer vagy kétnaponta kell használnia, hogy megőrizze szempillái hosszát és erejét, amelyek az első csomagnak köszönhetően megnőttek.
12. Hogy néz ki maga a szérum?
No.1 A szempilla szérum enyhén sárgás híg, átlátszó folyadék, íz és szag nélkül. Hipoallergén, érzékeny szeműek számára is alkalmas.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Originální sérum na řasy Di Angelo, s patentovanou technologií na prodloužení řas, pečuje o zdraví a krásu vašich řas díky přírodnímu komplexu ingrediencí, které podporují, vyživují a obnovují řasy.