Lambre Magic Long Eyelash Active Serum 4 ml

Szérum-kondicionáló a szempilla növekedésért

Várható kézbesítés:
25.7.2024
Raktáron (>5 db)
Kód: LBR7822
Márka: Lambre
6 900 Ft
Kategória: Szérum szempillára és szemöldökre
Súly: 0.065 kg

Tudod, hány szempillát veszítesz naponta?

Tudományos kutatások szerint a felső szemhéjon 150-250, az alsón 50-150. Bár első ránézésre nem látszik, a szempillák 2-3 sorban helyezkednek el. A felső szempillák 8-12 mm hosszúak, az alsók valamivel rövidebbek 6-8 mm között. Az, hogy naponta 1-2 szempilla kihullik, normális.

Egy egyszerű lépés a gyönyörű szempillákért

Lehetséges, hogy a természetes szempillák hosszukkal, színtelítettségükkel és hatékony sűrűségükkel örömet okoznak? Lehetséges! Mindössze egy hónap kell ahhoz, hogy teljesen megváltozzon a megjelenése. A szempilláid bájosak lesznek, és vonzzák a féltékeny barátnők pillantását. A titok a LAMBRE laboratóriumaiban kidolgozott exkluzív receptben rejlik.

Tulajdonságok:

  • innovatív 12 az 1-ben formula – 12 speciálisan kiválasztott hatóanyag
  • biztonságos összetételét tudományos kutatások igazolják
  • meghosszabbított és dúsított szempillák.
  • Hatások

A modern technológiáknak és a sok tudományos kutatásnak köszönhetően sikerült egy egyedülálló terméket létrehoznunk: MAGIC LONG LASH. A hatás 15 napos szérum használata után válik nyilvánvalóvá, amely aktívan hat a szempillákra. A szérum biztonságos összetételének köszönhetően nem csak ápolod szempilláidat, hanem segíted őket napról napra erősebbé, hosszabbá és dúsabbá tenni.

A kapott hatás a nő egyéni szükségleteitől és az egyes összetevők felszívódására való érzékenységétől függ.

Hogyan működik a szérum

Az algák átlagos élettartama körülbelül 3-6 hónap, utána kihullanak. Az algák csak életciklusuk első 30 napjában nőnek, ezután készülnek a kihullásra. Ez tehát viszonylag rövid idő ahhoz, hogy a szempillák kellően meghosszabbodjanak és megvastagodjanak. A speciálisan kiválasztott komponensek egyaránt befolyásolják a növekedési fázist a szempillák számának növelésével és meghosszabbításával, valamint a pihenési fázist a szempillák élettartamának meghosszabbításával.

A szérum modern összetétele felgyorsítja a szempillák növekedését és erősíti őket a gyökerétől kezdve. Ennek köszönhetően a szempillák meghosszabbodnak és megerősödnek. A termék megakadályozza a szempillák túlzott elvesztését is.

Ennek a készítménynek az összetevői behatolnak a szempillák gumójába, és belülről hatnak rájuk. Serkentik a szempillák növekedését, befolyásolják vastagságukat és színüket. A MAGIC LONG LASH védőréteget hoz létre a növekvő szempillák mentén, amely megakadályozza, hogy letörjenek és kihulljanak.

A termék egyedisége és hatékonysága 15 napos rendszeres használat után nyilvánvaló, és rendkívüli tulajdonságokkal rendelkező összetevők komplexének eredménye.

Aktív összetevők:

Bimatoprost - egy hatóanyag, amely egy nagyon hatékony vegyület, amely serkenti a szempillák növekedését. Befolyásolja a szempillák hosszát és vastagságát, növeli számukat, erősíti és színük telítettebb lesz
Biotin - H-vitamin, B csoport vitamin; Alapkomponens, amely erősíti a szempillák szerkezetét és megakadályozza a szempillák töredezését
Allantoin - gyógyító hatásáról, nyugtató és lágyító tulajdonságairól ismert. Kisimítja és hidratálja a szempillákat
A, E, F, P, B6 VITAMIN KOMPLEX - behatol a szempillák rostjaiba, javítja azok szerkezetét, erősebbé, rugalmasabbá és fényesebbé teszi a szempillákat
WIDELASHTM - két hatóanyag modern komplexe: BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, amely erősíti a rostokat és a hajhagymát, valamint a PROVITAMINS B5, amely hatékonyan állítja helyre a szempillák szerkezetét, amelyek ezután erősebbek, hosszabbak és sűrűbbek lesznek.
SILK PROTEINS - hidratálja és kisimítja a szempillákat, védi a mechanikai sérülésektől
OKTAPEPTID-2 – az algák növekedését és általános egészségi állapotát befolyásoló peptid
PANTHENOL - hidratálja és kisimítja a szempillák felületét.
A hatékonyságot kutatások igazolják

Amikor a MAGIC LONG LASH összetételén dolgoztak, a tudósok úgy jártak el, hogy minden komponens biztonságos legyen, és ne okozzon allergiás reakciókat és irritációt. Az általunk megalkotott képletet független kutatások igazolták tudományos központokban, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az általunk kínált termék teljes mértékben megfelel az általánosan elfogadott szabványnak, megbízható és maximálisan hatékony.

a recept egészségre ártalmatlan
a kutatásokat független tudományos központokban végezték
a terméket szemészeti szempontból is tesztelték.
A MAGIC LONG LASH szigorú teszteken ment keresztül, amelyek megerősítették, hogy a formulában lévő hatóanyagok meghosszabbítják és megvastagítják a szempillákat, megelőzve azok elvesztését.

A szérum összetétele kiváló minőségű hatóanyagokat tartalmaz, amelyek biztonságossá és hatékonysá teszik a terméket.

Alkalmazás: A termék felvitele könnyű és nagyon kellemes a vékony és puha ecsettel és a gél állagának köszönhetően. Az arc- és szemsmink alapos eltávolítása után a terméket felvisszük a felső szemhéj szempillavonalára. Néhány másodperc múlva a szérum felszívódik és aktiválja a szempillaerősítő komponenseket. A terméket naponta egyszer, éjszaka kell használni. A gyakoribb használat nem befolyásolja a szempillák gyorsabb növekedését, sőt ellenkező hatást, például viszketést és allergiát okozhat.

Ne alkalmazza a szem belsejében és az alsó szemhéj szempillavonalára.

Ha azt szeretné, hogy a szempillák hosszabbító és dúsító hatása valódi legyen, akkor egy teljes hat hónapos kúrát kell elvégeznie. Ha eléri a kívánt hosszúságú és vastagságú szempillákat, ne hagyja abba a MAGIC LONG LASH szérum használatát. Pilláid meghálálják, ha heti 3-4 alkalommal használod a terméket, mert a szempilláid megfelelően hidratáltak lesznek, az elért hatás pedig tartós lesz.

Csak egy érintés, és a szempilláid gyönyörűek lesznek!

Ki használhatja a MAGIC LONG LASH szempilla szérumot

?

A szérumot minden olyan nőnek ajánljuk, aki hosszú és dús szempilláról álmodik.

Ezen túlmenően elsősorban azoknak a nőknek készült, akiknek a szempilláik természetüknél fogva gyengék és rövidek, vagy az életkor, a kozmetikai eljárások, a rossz minőségű kozmetikai termékek használata és a műszempillák használata miatt legyengültek. A készítményt kontaktlencsét viselők, kemoterápián átesettek is használhatják. A termék olyan szempillákon is hatásos, amelyekre műszempillát, tartós sminket vagy hennával festettek.

Figyelmeztetés: A készítmény nem kerülhet közvetlenül a szembe. Ne használja, ha allergiás a termék bármely összetevőjére. Ne használja krónikus szembetegségek (pl. zöldhályog) esetén, csak orvosával való konzultációt követően. Ne használja, ha bőre vörös, irritált és sérült. Ha a termék a szembe kerül, alaposan öblítse ki meleg vízzel. Ha a termék allergiás reakciót vált ki, hagyja abba a használatát. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, forduljon orvosához.

Ne használja terhesség és szoptatás alatt. A készítmény nem alkalmazható kemoterápia alatt. A terméket 18 éven aluli személyek nem használhatják.

Tárolja szobahőmérsékleten, biztonságos helyen, gyermekektől elzárva.

Mi a teendő, ha a termék a szemébe kerül?

Ha a termék a szemébe kerül, öblítse ki vízzel. Ha használat után szúrást vagy egyéb irritációt érez, hagyja abba a termék használatát néhány napig. Ha a probléma ezen idő után is fennáll, forduljon orvoshoz.

Űrtartalom: 4 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:

LAMBRE® - to je parfumerie a kosmetika nejvyšší kvality, v níž se snoubí francouzský styl a elegance. Díky tomu, že využíváme výrobních technologií podporujících ekologický směr a spolupracujeme s předními výzkumnými středisky, má naše společnost plnou kontrolu nad procesem zrodu našich produktů.