Nanobrow Eyebrow Serum 5 ml

Szérum-kondicionáló a szemöldök növekedéséhez

Várható kézbesítés:
22.4.2024
Raktáron (4 db)
Kód: NL8357
Márka: Nanobrow
20 500 Ft –15 % 17 420 Ft
Kategória: Szérum szempillára és szemöldökre
Súly: 0.035 kg
Nanobrow eyebrow serum kondicioner na oboci 3 ml 2
Akció
20 500 Ft –15 %

Szeretne dús és dús szemöldököt? Ebben az esetben olyan terméket tudunk Önnek ajánlani, amely gond nélkül teljesíti ezt a kívánságot. Vigyázz a szemöldöködre és a szempilláidra is. A Nanobrow szemöldökszépítő szérumnak köszönhetően biztos leszel szépségedben, mások pedig szótlanok lesznek előtted.

Hagyja, hogy a Nanobrow szérum a piac legjobb szérumaként mutasson. A tápláló összetevők legjobb és leghatékonyabb keverékét kínálja, és a szemöldök erősítésére és vastagítására összpontosít – segít helyreállítani a legmélyebb és legnehezebben elérhető szemöldökszőrzetet is. Néhány hét szisztematikus Nanobrow felhordás elegendő a szemöldök helyreállításához és jelentős megerősítéséhez. Már az alkalmazás első napjai után észre fogja venni, hogy a szemöldök sötétebb és teltebb. Fokozatosan észreveszi az új szőrszálak növekedését, amitől a kopasz foltok eltűnnek a szemöldökéről. Az új szőrszálak a szemöldök alakját is kiigazítják, és tökéletes formát kölcsönöznek neki. A végeredmény többszörösen vastagabb, rendkívül határozott és telt szemöldök... Az Ön új szemöldöke.

Tulajdonságok:

Vastagítja a szemöldököt és beállítja alakját,
erősíti a szemöldök növekedését és megakadályozza annak kihullását,
rugalmasságot és fényt ad a szemöldöknek, és intenzívebbé teszi színét,
vastagabbá teszi a természetes szemöldököt,
könnyű alkalmazás
Alkalmazás: Az alkalmazás és a használat gyerekjáték! A nanobrow szemöldök szérumot minden este alkalmazzuk. Ha úgy gondolja, hogy a szemöldök szépítése és vastagítása nehéz, próbálja ki a Nanobrow-t, és győződjön meg saját szemével, hogy nem is lehetne könnyebb.

Tedd félre egy pillanattal lefekvés előtt.
Meg kell tisztítania az arcát és el kell távolítania a sminket.
Vigye fel a Nanobrow-t a szemöldökére.
Ismételje meg ezt az eljárást minden nap lefekvés előtt.
Az eredmény: A végeredmény többszörösen vastagabb, rendkívül határozott és telt szemöldök... Az Ön új szemöldöke. Különösen értékelni fogja a szérumot, ha természetesen ritkás és homályos szemöldöke van, amelyet javítani szeretne. Az is megmenthet, ha túlzásba vitte a túl sok kopasztást és formázást. A termék támogatja a szemöldök növekedését, ha a hosszan tartó stressz hatására elkezdett hullani. Ez rendkívül fontos része a napi szemöldökápolásnak.

A szemöldök egy olyan keret, amely gyönyörű képet keretez. Ha vastag és telt, akkor szép lesz az arcod. Vegye kézbe szépségét, és próbálja ki a Nanobrow-t!

Űrtartalom: 5 ml

Gyakran Ismételt Kérdések:

1. Hogyan kell használni a Nanobrow-t?

Az alkalmazás és a használat gyerekjáték! A nanobrow szemöldök szérumot minden este alkalmazzuk. Csak távolítsa el a bőrt és szárítsa meg egy törülközővel. Ezután óvatosan vigye fel a szérumot a szemöldökvonalára. Az applikátor néhány mozdulata elegendő. A szérum mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, hogy behatoljon a szemöldök szerkezetébe. Alkalmazza a szérumot minden nap, majd körülbelül két hónap múlva csökkentse az alkalmazás gyakoriságát heti 2-3 napra. Ily módon megőrzi a kapott hatást.

2. Ki használhatja a Nanobrow-t?

A Nanobrow egy fejlett szérum, amelyet az optimális szemöldökápolásra fejlesztettek ki azok számára, akik nincsenek megelégedve szemöldökük jelenlegi állapotával. Használja a terméket, ha a szemöldöke törékeny, ritka, túl világos, vagy egyszerűen nem felel meg az elvárásainak. Nem ajánlott terhes és szoptató nőknek, kiskorúaknak vagy jelenleg kezelés alatt álló személyeknek. Ha a szérum használata közben allergiás reakciót tapasztal valamelyik összetevőre, hagyja abba a szérum használatát.

3. Alkalmazható a Nanobrow érzékeny bőrre?

Az összetevők összetétele biztosítja a hatékony hatást, amely ugyanakkor nem irritálja az érzékeny bőrt. Ezért a szérumot akkor is használhatja, ha érzékeny és enyhén irritált bőre van. Legyen azonban fokozottan óvatos a termék felhordásakor (az utasításoknak megfelelően).

4. Milyen összetevők jelennek meg a Nanobrowban?

A Nanobrow szérumban csak a legjobb minőségű tápláló összetevőket, antioxidánsokat és egyéb, a szemöldöknövekedést támogató anyagokat találod.
Összetevők teljes listája: víz, propándiol, glicerin, oktapeptid-2, biotynoil-tripeptid-1, glicin szójabab kivonat, triticum Vulgare csíra kivonat, trifluormetil-deklóretil-prosztenolamid, ginzeng gyökér kivonat, scutallaria akrokoncid bacalens, glúzum, glütenol konolakton , Nátrium-hidroxi-metil-glicinát, nátrium-bonzoát, propilén-glikol, nátrium-klorid, denaturált alkohol.

5. Mi a Nanobrow szérum lejárati ideje?

A Nanobrow-t pontosan egy évig használhatja a palack első kinyitásától számítva – az összetevők 12 hónapig aktívak maradnak.

6. Lehet-e gyakrabban felvinni a szempilla szérumokat?

Az alkalmazás gyakoriságának növelése nem javasolt. A szérum egyértelműen meghatározott alkalmazási szabályokkal rendelkezik a maximális hatás elérése érdekében - a szérum napi egyszeri felvitele lefekvés előtt teljesen elegendő.

7. Miért érdemes éjszaka felvinni a szérumot?

A szérum éjszakai alkalmazása javasolt, mert a legtöbb helyreállító folyamat éjszaka zajlik, amikor alszunk. Az alkalmazás így a szemöldök növekedésének és megújulásának természetes ciklusához kapcsolódik.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:

JE ČAS NA KRÁSNÉ A SVŮDNÉ OBOČÍ!

Rádi byste si zajistili plné a husté obočí? V tom případě vám můžeme nabídnout produkt, který vám toto přání bez problému splní. Pečujte o své obočí stejně, jako o své řasy. Díky séru na zkrášlení obočí Nanobrow si budete jistá svou krásou a ostatní před Vámi oněmí úžasem.

JAKÉ JSOU VÝHODY SÉRA NANOBROW?

 • Zahustí obočí a upraví jeho tvar.
 • Posílí růst obočí a zabraňuje jeho vypadávání.
 • Dodává obočí pružnost a lesk a zintenzivňuje jeho barvu.
 • Dodává přírodnímu obočí tloušťku.

AŽ 2X HUSTŠÍ OBOČÍ DO 30 DNŮ!

Nechte sérum Nanobrow, aby se vám předvedlo jako to nejlepší sérum na trhu. Nabízí tu nejlepší a nejefektivnější směs vyživujících složek a zaměřuje se na posílení a zahuštění obočí - pomáhá obnovovat i ty nejhlubší a nejhůře dostupné struktury chloupků obočí.

Několik málo týdnů systematické aplikace Nanobrow stačí k tomu, aby se obočí obnovilo a výrazně posílilo. Již po prvních dnech aplikace si všimnete, že je obočí tmavší a plnější. Postupně si všimnete růstu nových chloupků, díky kterým se na vašem obočí vytratí lysá místa. Nové chloupky také upraví tvar vašeho obočí a dodají mu perfektní tvar. Finálním výsledkem je několikrát hustší, extrémně definované a plné obočí… Vaše nové obočí.

ZKRÁŠLETE SE ZEVNITŘ!

Již vás nebaví trávit hodiny nezajímavými činnostmi, jako například snahou o vyrovnání horních částí vašeho obočí? Konečně můžete odložit pudry, vosky a tužky… stačí k tomu sérum na obočí Nanobrow.

Jak je to možné?

Nanobrow zvýrazní vaše obočí a přitom urychlí jeho růst, čímž bojuje proti jeho nadměrnému vypadávání. Díky působení séra bude obočí vypadat krásně i bez make-upu. Působení séra na obočí je srovnatelné s profi péčí v kosmetickém salonu. Postará se o křehké, řídké a oslabené obočí tak, že se zaměří na zdroje jednotlivých problémů, ne pouze na symptomy. Jednoduše řečeno, Nanobrow dodává obočí vše potřebné pro to, aby byla zajištěna efektivní obnova a péče o každý jednotlivý chloupek.

SNADNÁ APLIKACE

Minimální snažení pro maximální zkrášlení. Pokud si myslíte, že je zkrášlení a zahuštění obočí obtížné, vyzkoušejte Nanobrow a přesvědčte se o tom, že snazší už to být ani nemůže.

 • Stačí si vyhradit chvilku před spaním.
 • Je potřeba si vyčistit obličej a odlíčit se.
 • Aplikujte Nanobrow na obočí.
 • Opakujte tuto proceduru každý den před spaním.

Vlastnosti:

 • Zahustí obočí a upraví jeho tvar,
 • posílí růst obočí a zabraňuje jeho vypadávání,
 • dodává obočí pružnost a lesk a zintenzivňuje jeho barvu,
 • dodává přírodnímu obočí tloušťku,
 • snadná aplikace

Výsledek: Finálním výsledkem je několikrát hustší, extrémně definované a plné obočí… Vaše nové obočí. Sérum oceníte hlavně v případě, že máte od přírody řídké a nevýrazné obočí, které chcete zvýraznit. Také vás dokáže zachránit v případě, že jste to přehnali s přílišným trháním a tvarováním. Produkt podpoří obočí v růstu, pokud začalo příliš vypadávat vlivem dlouhodobého stresu. Jedná se o nesmírně důležitou součást každodenní péče o obočí.

Obočí je takovým rámem, který ohraničuje krásný obrázek. Pokud je husté a plné, poté vašemu obličeji ještě přidá na kráse. Vezměte svou krásu do vlastních rukou a vyzkoušejte Nanobrow!

Nejčastější dotazy:

1. Jak Nanobrow používat?

Aplikace a užívání je brnkačka! Sérum na obočí Nanobrow se aplikuje každý večer. Stačí odlíčit pokožku a vysušit ji ručníkem. Poté opatrně aplikujte sérum na linii vašeho obočí. Stačí k tomu několik málo tahů aplikátorem. Séru vystačí pár sekund k tomu, aby se dostalo do struktury obočí. Aplikujte sérum každý den a po asi dvou měsících snižte frekvenci aplikace na 2-3 dny v týdnu. Tímto způsobem si udržíte získaný účinek.

2. Kdo může Nanobrow používat?

Nanobrow je pokročilé sérum vyvinuté pro optimální péči o obočí u těch, kteří nejsou spokojeni s dosavadním stavem svého obočí. Produkt užívejte v případě, že je vaše obočí křehké, řídké, příliš světlé, či zkrátka neodpovídající vašim představám. Nedoporučuje se těhotným a kojícím ženám, nezletilým, či osobám, které jsou v současné době léčeny. Pokud se u vás při užívání séra objeví alergická reakce vůči jakékoliv složce, přestaňte sérum používat.

3. Může se Nanobrow aplikovat na citlivou pokožku?

Složení ingrediencí zajistí efektivní účinek, kdy zároveň nebude dráždit citlivou pokožku. Sérum proto můžete užívat i v případě, kdy máte citlivou a lehce podrážděnou pokožku. Zvýšené opatrnosti ale dbejte při aplikaci produktu (podle návodu).

4. Jaké ingredience se v Nanobrow objevují?

V séru Nanobrow naleznete pouze ty nejkvalitnější vyživující ingredience, antioxidanty a další látky podporující růst obočí.
Plný výčet ingrediencí: Voda, Propanediol, Glycerin, Oktapeptid-2, Biotynoyl tripeptid-1, Glycinový extrakt ze sójových výhonků, Extrakt z výhonku Triticum Vulgare, Trifluorometyl dechloroetylprostenolamid, Extrakt z ženšenového kořene, Extrakt z kořene Scutallaria Baicalensis, Kyselina mléčná, Pantenol, Glukonát vápenatý, Glukonolakton, Hydroxymetylgylcinát sodíku, Bonzoát sodíku, Proplylen glykol, Chlorid sodný, Denaturovaný alkohol.

5. Jaké je datum spotřeby séra Nanobrow?

Nanobrow můžete používat přesně rok od momentu, kdy jste lahvičku poprvé otevřeli - ingredience vydrží v aktivním stavu 12 měsíců.

6. Lze séra na řasy aplikovat častěji?

Zvyšování frekvence aplikace se nedoporučuje. Sérum má jasně definovaná pravidla aplikace pro dosažení maximálního účinku – aplikace séra jednou denně před spaním je zcela dostatečná.

7. Proč by se mělo sérum aplikovat v noci?

Aplikace séra v noci se doporučuje proto, protože většina obnovujících procesů probíhá v noci, když spíme. Aplikace tak bude spojena s přirozeným cyklem růstu a obnovy obočí.