365 Days Mars Roll-on Perfume roll-on férfi parfüm 10 ml

365days roll-on férfi parfüm 10 ml

Várható kézbesítés:
1.7.2024
Raktáron (5 db)
Kód: N365R-MARS
Márka: 365 Days
8 100 Ft
Kategória: 365 DAYS PARFÜMÖK
Súly: 0.1 kg

A 365 Days görgő használatával vonzóbbá válik a körülötte lévők számára. Egyedülálló illat kivételes férfiaknak! A Roll-On 365 Days Mars egy kivételes illat – egy parfüm-esszencia, amely a legmagasabb szintre emeli önbizalmát. Az ISO E SUPER innovatív molekula mindent, ami benned a legjobb, „ragyogni kezd” kívülről.

Induljon el egy kalandos utazásra titokzatos, távoli vidékekre egy egyedi, ritka illatokból összeállított illattal, amely tökéletesen kiemeli személyiségét. A 365 Days Mars parfüm esszenciája kényelmes Roll-On-ban titokzatos összetételével mindenkit elbűvöl az ISO E SUPER molekula "varázslatos" hatásával alátámasztott keleties jegyekkel.

Tulajdonságok:

érzéki, füstös illat férfiaknak
fő összetevője az értékes agarfa
egy illat, amely mindenkit magával ragad
nem tartalmaz alkoholt!
parfüm esszencia
az ISO E SUPER molekulával, amely kiemeli természetes auráját
Milyen illata van a 365 Days parfümnek?

A fűszeres paprika és a kardamom nyitó jegyei olyan érzést keltenek, mintha egy arab piacon lennél. Ezután a ritka agarfa többrétegű illata sima rózsafával és krémes szantálfával keveredik. A füstös és földes vetiver a vanília, a tonkabab és a borostyán édes akkordjaival egyensúlyoz.

Fej: agarfa, kardamom
Szív: rózsafa, szecsuáni bors
 Alap: borostyán, szantálfa, tonkabab, vanília, vetiver
Illattípus: keleti, fás

Űrtartalom: 10 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Parfümök 365 nap!

Hihetetlenül? És mégis! Az illat valóban hat az érzékekre. Az illata nagyon finom és gyakorlatilag észrevehetetlen az ember számára. De ez nem jelenti azt, hogy ne működnének! Ellenkezőleg. Tudat alatt érzékelik őket, és nem is sejted, mennyi mindenre képesek! Befolyásolhatják a hangulatot, a hormontermelést, a szexuális izgalmat, a szenvedélyt és a vágyat.

Az első benyomás számít!

Érzékszerveinket elsősorban a szaglás serkenti. Ezek olyan illatok, amelyek uralják az érzékek világát. Nekik köszönhetően emlékei kiszíneződnek, és az aktuális érzések még intenzívebbé válnak. Valójában a szagok okolhatók azért, hogy egy újonnan megismert személy vonzó számunkra, vagy éppen ellenkezőleg, nem vonzó számunkra. Az erős illatokat csábítónak, de túlságosan elvonónak is érzékelhetjük. Másrészt ezek a finom illatok néha észrevehetetlenek lehetnek.

Azonban nem maga az illat csábít! Az illata csak háttér! A 365 Days parfüm innovatív formulája, amely az Iso E Super molekulát tartalmazza, amely a természetes feromonok aktivátora, és az érzéki illatot csak egy kellemes kiegészítővé teszi a csábító hatásához!

És ez a lényeg! A csábításról, a bájról és a kísértésről! Bízzon az új generáció – a 365 Days csodálatos férfi és női illatok, erejével gazdagítva! Nekik köszönhetően az első benyomásod mindig nagyszerű lesz, és sokáig az emlékezetedben marad!