365 Days for Women női parfüm 50 ml

Parfüm nőknek 50 ml

Várható kézbesítés:
29.5.2024
Raktáron (>5 db)
Kód: N365WF
Márka: 365 Days
17 750 Ft
Kategória: 365 DAYS PARFÜMÖK
Súly: 0.1 kg
365days for women parfem s feromony pro zeny 50 ml
Tipp

Természetes afrodiziákum, amely mágnesként vonzza a férfiakat! A feromonok erős hatást gyakorolnak az ellenkező nemre. Nagyon gyengédek, és finom hatással vannak a tudatalattira. Hihetetlen az erejük! A 365 Days használatával vonzóbbá válik a többi férfi szemében. Felébreszted a vágyukat, és fellobbantod szenvedélyüket. De nem csak ez! A feromonok javítják a kapcsolataidat másokkal, önbizalmat adnak, és merészebbé teszik a mindennapi vagy a szakmai életedet.

Tulajdonságok:

  • A 365 nap szexuális vonzerőt és önbizalmat kölcsönöz

  • mágnesként vonzza a férfiak tekintetét

  • legyen magabiztosabb és vonzóbb

  • vágyat ébreszt a férfiakban

  • vonzóbbá válsz a férfiak számára, de elkezded szexisebbnek is érezni magad

  • a férfiak szemében nyugodtnak, vonzónak és ellenállhatatlannak tűnsz

A tudósok bebizonyították, hogy a feromonoknak erős hatása van! A feromonok természetes anyagok, amelyeket szervezetünk választ ki. Az állatok kommunikációra használják őket. Az ellenkező neműek csalikjai, célja a vonzerő és a vonzalom növelése. A pekingi Kínai Tudományos Akadémia tudósai bebizonyították, hogy az ellenkező nem észlelése nagyrészt kemoszenzoros ingereken (szagláson és ízen) alapul. A természetes feromonokkal rendelkező hölgyek vonzóbbak az ellenkező nem számára! Szexibbnek, megbízhatóbbnak, kedvesebbnek és mindenekelőtt nőiesebbnek találják őket. A női feromonoknak köszönhetően a férfiak könnyebben ellazulhatnak választottjuk társaságában. Frissebbek és kipihentebbek, ezért készen állnak a cselekvésre!

Milyen illata van a 365 Days parfümnek?

A 365 Days illat összetétele elsősorban érzékien gyümölcsös és fűszeres. Az illat bátor, határozott és magabiztos nők számára készült. Zöld alma akkordok aromás rózsaszín borssal, pacsulival és bergamotttal kombinálva. Az illat virágos szívében rózsa, szantálfa, styrax és pézsma jegyei virágoznak. A záróakkordokban borostyán, ilang-ilang, lila, őszibarack és feketeribizli jegyei csendülnek fel. Illatösszetétel Az ISO E SUPER molekulák keveréke fokozza a csábító hatást. Érzéki, feromon aurát teremt körülötted, a szag mellett - merészebben küldesz non-verbális jeleket, gyakrabban fogsz mosolyogni, csábítani, csábítani, vonzani!

Fej: ibolya, citrom, pacsuli, rózsaszín bors, bergamott, zöld alma

Szív: pézsma, rózsa, szantálfa, styrax

Alap: ilang-ilang, feketeribizli, borostyán, lila, őszibarack

Illattípus: gyümölcsös-virágos

Új generációs feromonok

Két új generációs női feromon az ösztratetraenol és a kopulin.

Bebizonyosodott, hogy az előbbi a legerősebb információhordozó. Ez a nőiesség jele – vonzalom a férfiak számára. Egy férfi, aki ennek a feromonnak van kitéve, jobban védi a nőt, ugyanakkor nem tud ellenállni a szexuális vonzerejének.

A Kopulin pedig a nőiességet hangsúlyozza, és arra kényszeríti a férfiakat, hogy vonzó, nyugodt és aktív személyként értékeljenek. A feromonok nem csak a környezetedre, hanem rád is hatással vannak! Önbizalmat adnak, javítják a hangulatot, növelik a szexuális vonzerejét! Nézze meg, hogyan terjeszti el Ön körül a feromon, természetes aurát az ISO E SUPER molekulával! Meg fogja változtatni az életedet!

Űrtartalom: 50 ml

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
NJ Szerző | 11.3.2024
szuper

Parfümök 365 nap!

Hihetetlenül? És mégis! Az illat valóban hat az érzékekre. Az illata nagyon finom és gyakorlatilag észrevehetetlen az ember számára. De ez nem jelenti azt, hogy ne működnének! Ellenkezőleg. Tudat alatt érzékelik őket, és nem is sejted, mennyi mindenre képesek! Befolyásolhatják a hangulatot, a hormontermelést, a szexuális izgalmat, a szenvedélyt és a vágyat.

Az első benyomás számít!

Érzékszerveinket elsősorban a szaglás serkenti. Ezek olyan illatok, amelyek uralják az érzékek világát. Nekik köszönhetően emlékei kiszíneződnek, és az aktuális érzések még intenzívebbé válnak. Valójában a szagok okolhatók azért, hogy egy újonnan megismert személy vonzó számunkra, vagy éppen ellenkezőleg, nem vonzó számunkra. Az erős illatokat csábítónak, de túlságosan elvonónak is érzékelhetjük. Másrészt ezek a finom illatok néha észrevehetetlenek lehetnek.

Azonban nem maga az illat csábít! Az illata csak háttér! A 365 Days parfüm innovatív formulája, amely az Iso E Super molekulát tartalmazza, amely a természetes feromonok aktivátora, és az érzéki illatot csak egy kellemes kiegészítővé teszi a csábító hatásához!

És ez a lényeg! A csábításról, a bájról és a kísértésről! Bízzon az új generáció – a 365 Days csodálatos férfi és női illatok, erejével gazdagítva! Nekik köszönhetően az első benyomásod mindig nagyszerű lesz, és sokáig az emlékezetedben marad!