365 Days Stardust Roll-on Perfume Unisex 10 ml

365days roll-on unisex parfüm 10 ml

Várható kézbesítés:
1.7.2024
Raktáron (4 db)
Kód: N365R-STAR
Márka: 365 Days
8 100 Ft
Kategória: 365 DAYS PARFÜMÖK
Súly: 0.1 kg

A 365 Days görgő használatával vonzóbbá válik. Több magabiztosság egy csodálatos illattal! A Roll-On 365 Days Stardust egy kivételes illat – egy parfüm-esszencia, amely a legmagasabb szintre emeli önbizalmát. Az ISO E SUPER innovatív molekula mindent, ami benned a legjobb, „ragyogni kezd” kívülről.

Tulajdonságok:

-fás-virágos illat friss jegyekkel
-uniszex illat férfiaknak és nőknek egyaránt
-egész nap jól fogod érezni magad
-nem tartalmaz alkoholt!
-parfüm esszencia
-az ISO E SUPER molekulával, amely kiemeli természetes auráját

Milyen illata van a 365 Days parfümnek?

Először a levendula csodálatos illata fog elbűvölni. Akkor egy érzéki pelargoniumból összeállított virágcsokor eláll a lélegzeted, és sokáig a szívedben marad. De a legjobb még hátravan – a beborító szantálfa, pacsuli és bőr kombinációja.

Fej: levendula, bergamott
Szív: muskátli
✓ Alap: pacsuli, bőr, szantálfa
Illattípus: fás, friss, virágos

Űrtartalom: 10 ml

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
SA Szerző | 12.9.2023
nagyon joo

Parfümök 365 nap!

Hihetetlenül? És mégis! Az illat valóban hat az érzékekre. Az illata nagyon finom és gyakorlatilag észrevehetetlen az ember számára. De ez nem jelenti azt, hogy ne működnének! Ellenkezőleg. Tudat alatt érzékelik őket, és nem is sejted, mennyi mindenre képesek! Befolyásolhatják a hangulatot, a hormontermelést, a szexuális izgalmat, a szenvedélyt és a vágyat.

Az első benyomás számít!

Érzékszerveinket elsősorban a szaglás serkenti. Ezek olyan illatok, amelyek uralják az érzékek világát. Nekik köszönhetően emlékei kiszíneződnek, és az aktuális érzések még intenzívebbé válnak. Valójában a szagok okolhatók azért, hogy egy újonnan megismert személy vonzó számunkra, vagy éppen ellenkezőleg, nem vonzó számunkra. Az erős illatokat csábítónak, de túlságosan elvonónak is érzékelhetjük. Másrészt ezek a finom illatok néha észrevehetetlenek lehetnek.

Azonban nem maga az illat csábít! Az illata csak háttér! A 365 Days parfüm innovatív formulája, amely az Iso E Super molekulát tartalmazza, amely a természetes feromonok aktivátora, és az érzéki illatot csak egy kellemes kiegészítővé teszi a csábító hatásához!

És ez a lényeg! A csábításról, a bájról és a kísértésről! Bízzon az új generáció – a 365 Days csodálatos férfi és női illatok, erejével gazdagítva! Nekik köszönhetően az első benyomásod mindig nagyszerű lesz, és sokáig az emlékezetedben marad!