ÉleverLash Tu Es Belle! Eyelash Serum

Szérum-kondicionáló a szempilla növekedésért

Várható kézbesítés:
22.4.2024
Raktáron (3 db)
Kód: ELL4853
Márka: ÉleverLash
20 000 Ft
Kategória: Szérum szempillára és szemöldökre
Súly: 0.025 kg
eleverlash eyelash serum kondicioner pro aktivni rust ras 3 ml 6
Akció

A hamis szempillák hatása ragasztó használata nélkül? Nem kell a kozmetikushoz menni? Ez most már lehetséges!

Az ÉleverLash serkenti a szempilla gyökereit. A szemre való közvetlen alkalmazás miatt az összes tápanyag a szőrtüsző izzókba kerül, így a hatás szinte azonnali. Az ÉleverLash kondicionáló táplálja, erősíti, regenerálja a szempillákat és a szemhéj bőrét, valamint serkenti a szempilla szőrszálak növekedését. Ennek köszönhetően a szempillák gyorsabban nőnek, erősebbek, hosszabbak, vastagabbak, és kevésbé érzékenyek a veszteségekre és a mechanikai sérülésekre.

ÉleverLash a szempilla szérumok avantgárdja.

Modern formula, amely az innovatív laboratóriumi vizsgálatok alapján készült, lehetővé teszi szempillák biztonságos és hatékony hosszabbítása, sűrítése és megerősítése. Minden nap mindössze egy percet vesz igénybe és már két hét után élvezheted az otthoni kezelés első hatásait.

 

Milyen más előnyökkel jár az ÉleverLash használata?

 • A teljes eljárást kevesebb mint egy perc alatt végezheted el!
 • A kívánt hatás elérése után a kondicionáló készüléket hetente kétszer kell használni, hogy megőrizze azt.
 • Az első hatások már 2 hetes használat után jelentkezhetnek.
 • A kezelést önállóan, szinte minden körülmények között lehet elvégezni.
 • A kondicionálót alkalmazhatod a mesterséges szempillákkal az arcodon – a kondicionáló nem befolyásolja a ragasztó minőségét. Kezdheted
 • a természetes szempilláid gondozását még akkor is, ha hosszabbíttatod őket a kozmetikussal.
 • Az ÉleverLash tartós sminkhez használható

Egy ÉleverLash csomag 3 ml terméket tartalmaz

EGYSZERŰ ALKALMAZÁSMÓD:

Az ÉleverLash használata gyermekjáték, így könnyedén tudsz vigyázni a szempillák szép és egészséges megjelenésére. Az alkalmazás olyan, mint a klasszikus szemhéjfestékkel ellátott felső szemhéjfoltok, azzal a különbséggel, hogy a vonalnak nem kell tökéletesnek lennie. Az egyetlen dolog, ami tényleg fontos nem más mint a kondicionáló rendszeres használata a gyártó utasításainak megfelelően.


 1. Kezdjük úgy, hogy leöblítjük a sminket és szárítjuk a szemterületet
 2. Használd a mellékelt kefét, hogy kis mennyiségű kondicionálót alkalmazz a felső szemhéjra
 3. Várj meg, amíg a kondicionálót elnyeli a bőr
 4. Nézd meg, hogyan válnak hosszabbak, sűrűbbek és sötétebbek a szempillák

Kérdések a termékkel kapcsolatban:

1. Mi az ÉleverLash ?
ÉleverLash hatásos kondicionáló, melynek köszönhetően táplálhatod, erősítheted, regenerálhatod és serkentheted a szempilláidat, így optimálisan hosszú, sűrű és vastag lesznek.
2. Hogyan kell használni ez ÉleverLash-et ?
Javasoljuk, hogy a terméket este használd, a smink eltávolítása után. Fontos, hogy a szem körüli terület tiszta és száraz legyen. Vedd fel egy speciális applikátorral a felső szemhéjra a kondicionálót, és vár meg, amíg a kondicionáló felszívódik. Kezdetben az eljárást legjobban naponta egyszer kell végezni. A kívánt hatás elérése után elegendő 2-3 hetente alkalmazni a kondicionálót a hatás fenntartása érdekében.
3. Mennyibe kerül egy csomag és mennyi ideig elég?
Egy ÉleverLash csomag 3 ml terméket tartalmaz. A kezelés stádiumától függően egy csomag 3-6 hónapig elegendő. Az első szakaszban a hosszú és vastag szempillák optimális hatásának eléréséhez az ÉleverLash-et minden nap célszerű használni. Az eredmény fenntartásához elegendő 2-3 naponta alkalmazni a terméket.
4. Vajon biztonságos ez ÉleverLash?
Az ÉleverLash biztonságos termék. A klinikai vizsgálatok igazolták, hogy nem okoz irritációt vagy allergiát. Érdemes megjegyezni, hogy a terméket soha nem vizsgálták állatokon.
5. Mikon látom ez első hatásokat?
Rendszeres használat esetén Az ÉleverLash első hatásai már a második héten láthatók. A legnagyobb változások a kondicionáló használatának 3. hetétől kezdődnek.
6. Ki használhatja  ez ÉleverLash-et?
Az ÉleverLash szempilla szérumot mind a nők, mind a 18 év feletti férfiak használhatják. Az ÉleverLash használható szemhibák, kontaktlencsék, hamis szempillák és állandó smink esetében is. Az érzékeny és allergiás bőrű emberek esetében nincs ellenjavallata, mert az ÉleverLash nem okoz irritációt vagy allergiát. Nem ajánlott terhes nőknek és szoptató anyáknak, mivel a termék biztonságosságát igazoló vizsgálatok ebben az esetben nem elegendőek.
7. Képes-e leszek sminkelni ez Éleverlash kezelés alatt?
Nincsenek ellenjavallatok. Az ÉleverLash-et csak a napi smink eltávolítása után ajánljuk. Más, a sminkelésre vagy a bőrápolásra való kozmetikumok használata nem befolyásolja az ÉleverLash hatékonyságát. A szempillaspirál gyönyörűen kiemeli az elért eredményeket.
8. Mi az ÉleverLash tápanyag összetétele?

Az Éleverlash képlete a legmagasabb minőségű összetevőket tartalmazza. Ezek az összetevők:

Víz, propilén-glikol, glicerin, pantenol, biotinyol-tripeptid-1, bimatoproszt, allantoin, PEG-8, tokoferol, Askorbil-palmitát, aszkorbinsav, citromsav, akrilátok / C10-30 alkil-akrilát-keresztpolimer, fenoxi-etanol, etil-hexil-glicerin, DMDM-hidantoin, trietil-amin , Dinátrium-EDTA.

Az Éleverlash számos bőrgyógyászati és szemészeti teszten ment keresztül. Minden teszt megerősítette, hogy biztonságos termék - nem okoz allergiát, gyulladást vagy irritációt. Az Eleverlashet soha nem vizsgálták állatokon.

Eleverlash

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki: